Polakweg 7  2288 GG   Rijswijk
tel: +31 70 319 8446

Aankomende evenementen

 


Op deze pagina kunt u onze aankomende evenementen vinden in mei 2017! 


Als eerst kunt u het Gin Festival vinden dat aankomende vrijdag en zaterdag plaatsvindt.


Als u verder naar beneden scrollt, dan kunt u ook het Fair Transport evenement vinden. Zij nodigen u hierbij uit om het 10 jarig bestaan te vieren!


Lees hieronder alle informatie over beide events!

 


Gin Festival Amsterdam

 

 

Na een uitverkochte editie in 2016 gaat het Gin Festival Amsterdam ook dit jaar weer plaatsvinden! Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei zal in UnderCurrent een nog groter assortiment aan gin, tonic, vermouth en jenever kunnen worden geproefd. Maar dat is nog niet alles! Er zullen verschillende craftbieren te proeven zijn, overheerlijke foodtrucks voor de nodige balans en, helemaal nieuw, er zal een agave area zijn! Hier zullen de beste tequila’s en mezcals te proeven zijn, wat een unicum in Nederland is.


De verkoop van tickets is al gestart en hierin zal ook dit jaar weer het proeven van alle dranken, een glas en een gin boek inbegrepen zijn. Jouw favouriete mixjes zijn tegen een leuke prijs bij de meer dan 60 stands te koop en uiteraard zal ook de Gin Boot, powered by Rutte Celery Gin, dit jaar niet ontbreken om je direct vanaf Amsterdam CS naar de schitterende locatie in Noord te brengen!


Bottle Business is er dit jaar ook bij! Wij zullen er te vinden zijn met de volgende producten: Wenneker Elderflower Dry Gin, Havn Gin, Van Gogh Gin & de Filliers Gins!


Wij verwelkomen en zien je graag bij onze stand!


Het Gin Festival vindt plaats op:

- Vrijdag 19 mei 2017 om 15:00 uur tot 22:30 uur


Op zaterdag 20 mei 2017 zijn er twee sessies beschikbaar:

- 13:00 uur - 17:30 uur

- 18:30 uur - 23:00 uur


Het Gin Festival zal plaatsvinden in Uncercurrent, gelegen op het NDSM-terrein en uitkijkend over het water.


Een speciale gratis veerdienst zal tussen het Centraal Station Amsterdam en het festival op en neer varen gedurende de openingstijden.


Uitnodiging Fair Transport 10 jaar!


Na bijna 6 maanden en duizenden mijlen is de Tres Hombres bijna weer terug in Nederland. De motorloze, zeilende vrachtschip voer de Atlantische oceaan over voor de negende keer. Tijdens deze reizen zat het ruim van het schip vol met cacao bonen, groene koffie bonen en vaten met onze exclusieve Tres Hombres Rum. 


Op zaterdag 20 mei 2017 wordt het schip gelost en wordt het 10 jarig bestaan van Fair Transport gevierd bij Hotel de Goudfazant in Amsterdam Noord. 


Hierbij bent u van harte uitgenodigd om het schip te bezoeken, de kapiteins en de crew te ontmoeten, de rum, koffie en chocolade te proeven en natuurlijk om feest te vieren!


Verleden heden en toekomst


Het jaar 2000

Het begon allemaal als een jongensdroom, om weer zeilend vracht te mogen vervoeren. Het is het jaar 2000 en de drie mannen, Jorne Langelaan, Andreas lackner en Arjen van der Veen komen aan als matroos op een driemast zeilschip. Onderweg naar Amerika, midden op de oceaan, ontstond het idee onder de drie mannen. "Waarom gaan we niet vracht vervoeren in plaats van alleen maar met passagiers varen en waarom dan niet gewoon alleen maar gebruikmaken van de wind.. De wind is gratis toch?!"


Het jaar 2007

Zeven jaar later vonden de drie mannen een oude romp. Liefde op het eerste gezicht zou je zeggen. Na twee en een half jaar zware arbeid te hebben verricht en met behulp van meer dan 200 vrijwilligers uit het binnen- en buitenland, voer het schip onder de naam van Tres Hombres het Helderse zeegat uit op weg naar de Klimaatconverentie in Kopenhagen. Met trots hadden zij hun eerste vracht aan boord en vervoerde zij biologische koffie en dekbedden van texelse wol. 


Het jaar 2010

De eerstvolgende reis ging naar de Caribbean met hulpgoederen voor drie weeshuizen in, de door de aarbeving getroffen, Haïti. De reis terug ging via de Dominicaanse Republiek waar rum en specerijen in werden geladen. Dit was de eerste reis met de rum die in Europa als Tres Hombres in de handel werd gebracht. In de volgende jaren nam de interesse van landingeigenaren toe zoals voor de cacao, koffie, wijn en olijfolie. 


Het jaar 2017

10 jaar Fai Transport en inmiddels varen er twee schepen en nu nog eens drie anderen, goederen van A naar B onder zeil. We kunnen zeggen dat er draagvlak is gecreëerd voor zeilend vervoer. De ontwikkelingen rondom de Ecoliner en de Clipper Spirit of Rotterdam, lijden tot wereldnieuws!


"Back to the future" terug naar de toekomst!


Vier het feest mee van het 10 jarig bestaan van Fair Transport! 


Data en tijd:

Zaterdag 20 mei 2017 vanaf 14:00 uur


Locatie:

Hotel de Goudfazant

Aambeeldstraat 10

1021 KB Amsterdam (Noord)