Polakweg 7  2288 GG   Rijswijk
tel: +31 70 319 8446

Disclaimer

U kunt uw bestelling via onze webshop plaatsen met een zakelijk- of zonder account.


Veilig betalen

Jouw bestelling kan je veilig en gemakkelijk betalen met iDeal. iDeal is direct te gebruiken als je internetbankiert bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS-Reaal, TRIODOS, ASN, RBS of Friesland bank. Als je betaald met iDeal, wordt je bestelling direct verwerkt, waardoor de levertijd korter is. 


Levering

Wij leveren je bestelling op ieder gewenst adres in Nederland en in België. Bij voorradige producten en bestellingen voor 15:00 uur, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Als je haast hebt met je bestelling, laat dit dan even weten. Wij kunnen je dan op de hoogte houden van de verwachte levertijd.


Ben je op zoek naar een product dat niet in onze webwinkel te vinden is? Laat het ons gerust weten! Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar het gewenste product! Ook als je niet precies weet welk product je zoekt, helpen wij je graag verder om de juiste keuze te maken.


Leveringskosten Voor bestellingen in Nederland brengen wij EUR 5,95 in rekening. Voor bestellingen in België brengen wij EUR 15,00 bezorgkosten in rekening, onafhankelijk van het orderbedrag.  

 

 

 

 

Het Bottle Business Team