Polakweg 7  2288 GG   Rijswijk
tel: +31 70 319 8446

Sfeerimpressie Het Horecava Festival 2016

Met trots presenteren wij een terugblik op onze deelname aan het Horecava Festival 2016Maandag 11 t/m donderdag 14 januari 2016 was het zover! De Horecava 2016 ging van start en Bottle Business, in samenwerking met de The Food Line Up en de Horecava, presenteert met trots een sfeerimpressie van het Horecava Festival!


Op het festivalplein kon u ontdekken hoe de veranderende behoeften en het uitgaanspatroon van de consument om te zetten zijn in kansen voor uw onderneming! Verder kon u initiatieven ontdekken op het gebied van menu-engineering, drankencombinaties en eventorganisatie. Op een plein met de sfeer van een foodfestival vormde een serie foodtrucks en bars een plek vol beleving en bijzondere smaakcombinaties.


Met een line-up van 12 bars kreeg u daarnaast informatie hoe specifieke categorieën gedestilleerde dranken (rum, whisky, brandy, gin, wodka etc.) op bijzondere wijze kunnen worden gemixt en ook ‘gepaird’ met de foodconcepten. Behalve hapjes en drankjes kon u ook in de Festival Shop bartools, boeken en dranken bestellen.

 

In een aparte tent kon u een tal van leveranciers vinden die onontbeerlijk zijn bij de organisatie van een eigen (food)festival, zoals licht & geluid, muntverkoop, tentenbouw, aankleding, hostess bureau, beveiliging, etc.


Muziek, een cruciale sfeermaker in de horeca, wordt vaak verkeerd ingezet. Op het festivalplein hoorde u hoe u muziek en artiesten optimaal in kunt zetten voor de juiste gastbeleving.


Wij zien u graag terug op de Horecava 2017! Meer informatie over de Horecava 2017? Blijf de website en de Facebookpagina van Bottle Business in de gaten houden!  

 

 

Zie hieronder een sfeerimpressie en een video van de Horecava. 


 


 


 

 


 
Nog niet uitgekeken?


Neem een kijkje op onze
Facebookpagina voor een uitgebreide sfeerimpressie!

 

Klik op de afbeelding voor een uitgebreide sfeerimpressie!


 

Conceptafbeelding Horecava 2016


Conceptafbeelding bar op Horecava 2016


Zie hier de plattegrond van wat er allemaal te beleven valt bij deze stent!

 


De line-up

 

 


Menukaart Horecava Festival 2016

 


Festival ChecklistSfeerimpressie


 

AMSTERDAM RAI, Europaplein 1087, Amsterdam


Openingstijden:

Maandag 11 t/m donderdag 14 januari 2016 van 11:00 - 18:00 uur

 


Wij zien u graag op het Horecava Festival in 2016!

 

~Bottle Business~