Polakweg 7  2288 GG   Rijswijk
tel: +31 70 319 8446

Team Bottle Business

Team Bottle Business


Wij zijn een enthousiaste groep professionals die ernaar streven onze producten en diensten naadloos aan te laten sluiten op de vraag van onze klant. Waarom? Simpel, omdat wij willen dat de klant het maximale resultaat kan halen uit onze producten en diensten.


Wij leveren drankspecialiteiten aan restaurants, cocktailbars, hotels, cafes en evenementen/catering bedrijven. Daarnaast leveren wij ook direct aan consumenten op ieder gewenst adres in Nederland en Belgie.


Bottle Business is instaat om de unieke combinatie van specifieke kennis over drank te koppelen aan de creatie van een bijzondere smaakbeleving. Onze passie: drank leveren met advies en service! Als je vast winkel of leverancies jouw drank niet verkoopt, dan kan je nu bij ons terecht en gemakkelijk online bestellen.


Wij leveren drankspecialiteiten tegen groothandelsprijzen voor de horeca, dat is logisch!


Advies

Jouw zaak kan profiteren van onze kennis en passie voor het vak. Zit jij met producten in de bar die niet lopen? Wij geven graag bruikbare tips om deze producten wel te verkopen of adviseren om deze te vervangen door andere producten. Wij helpen je graag om een uitgebalanceerde cocktail/drankkaart te maken. Je menu en verhaal zijn namelijk essentieel voor de verkoop van je assortiment. 


Smaakbeleving

Wij verkopen de pareltjes voor in de drankkast of de must-haves voor op de backbar. Maar hoe weet je nu wat je er allemaal mee kunt doen...?


Op de productpagina's geven wij een uitgebreide uitleg, maar sommige zaken moet je gewoon even proeven! Enkele voorbeelden: een Ron Zacapa XO gaat fantastisch met een Delice de Bourgogne, en een Gin Mare is echt een perfecte gin voor een Dirty Martini. 


Wij voorzien je graag van cocktailrecepten of tips om foodpairings te ontwikkelen en meer verkoop te genereren tijdens 'de service'.


Trends

Als geen ander volgen wij de trend in onze wereld. Zo zien wij direct waar de ontwikkelingen op het gebied van drank en smaakbeleving naar toe gaan. Vervolgens kunnen wij adequaat inspelen op de marktvraag die daarop gaat volgen.


Binnen Bottle Business krijgt trendwatching veel aandacht. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je met nieuwe trends, klanten positief kunt blijven verassen. Graag delen wij onze kennis om een bijdrage te leveren aan een stijlvolle en originele presentatie van jouw bedrijf.


Ook klant worden?

Wij vinden het fantastisch om je als nieuwe klant te verwelkomen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?


Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. Van onze zakelijke klanten vragen wij wel een KvK-inschrijving.

 

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je direct contact met ons opnemen via de onderstaande middelen.

 

Wij doen ons uiterste best om je vraag/opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

 

Telefonisch: 070 - 319 8446

E-mail: info@bottlebusiness.nlHet Bottle Business Team


Marten Braam

Marten@bottlebusiness.nl


Quintin Klooster

Quintin@bottlebusiness.nl

 


Algemene contactgegevens Bottle Business:

 

Bezoekadres: Polakweg 7, Rijswijk (achteringang via achterzijde, Frijdastraat)

Postbus: 1185 | Postadres: 2280CD Rijswijk

BTW: NL823018817B01

KvK Haaglanden: 50970593