Bottle Business voor de Horeca

Voor de horeca is Bottle Business een uitzonderlijk sterke partner op gebied van gedistilleerd. Als horeca leverancier hebben we een enorm assortiment, wat zich nog veel verder uitstrekt dan hetgeen er op het moment op de website te vinden is. Mocht u een product zoeken of graag willen hebben wat nog niet beschikbaar is op de website dan kunt u dit door een mailtje aan info@bottlebusiness.nl te kennen geven en zullen wij het product voor u zoeken en toevoegen aan de webshop. Door onze focus op gedistilleerd zijn we altijd op de hoogte van de veranderingen, trends en verschuivingen op de markt waar we u als ondernemer over kunnen adviseren en kunnen begeleiden om hierin mee te gaan, of zelfs op vooruit te lopen.

Veel horeca, groot of klein, werkt er hard aan om een goede kaart aan de gast aan te kunnen bieden. Mooie producten die met zorg en kennis zijn samengesteld en alle liefde van de kok of bartender krijgen. Helaas zien we nog te vaak dat de gedistilleerd kaart achter loopt bij een uitgewogen menukaart waar de gerechten, wijnen en bieren al wel veel aandacht gekregen hebben. Hier brengen wij graag verandering in!

Proeverijen

Het voordeel van onze brede kennis is dat ook een combinatie van bovenstaande producten mogelijk is, zodat liefhebbers van verschillende dranken in 1 groep bedient kunnen worden. Proeverijen kunt u al plannen vanaf 10 personen en zijn qua prijs afhankelijk van de invulling hiervan. Hierin zijn verschillen in lengte van de proeverij en de prijs van de te gebruiken dranken bepalend voor de uiteindelijke prijs van de proeverij. Proeverijen zijn al mogelijk vanaf 20 euro per persoon.

In het hele proces denken we mee met de ondernemer. Vragen als wie is de doelgroep en wat is het bestedingspatroon, hoeveel werk-, display- en opslagruimte is er aanwezig, wat is het kennisniveau van de aanwezige bartender(s) en bediening, wat is het concept van de horecagelegenheid, etc. komen bij ons aan bod om een op maat gemaakt advies te kunnen geven.

In ons proeflokaal in Rijswijk (naast Den Haag) kunnen we bartenders en bediening opleiden over drank en de te voeren kaart. Zo is het personeel beter op de hoogte van de producten die achter de bar staan en kan de gast beter geïnformeerd en geadviseerd worden. Zo bieden we korte workshops aan vanaf bijvoorbeeld 1-2 uur, tot volledige trainingen verspreid over meerdere dagen. De voornaamste voordelen van deze trainingen zijn het hogere serviceniveau richting de klant, het concept van de horecagelegenheid beter kunnen invullen en uitdragen en, heel belangrijk, de mogelijkheid tot upselling richting de klant. Daarnaast zorgt meer kennis voor meer zelfvertrouwen wat leidt tot meer snelheid en minder fouten achter de bar.

Al onze consultancy werkzaamheden en trainingen zijn voor iedere ondernemer af te nemen. Voor diegene die ook de drank bij ons afnemen zullen deze diensten echter kosteloos zijn. Mocht u er voor kiezen om wel de diensten en/of trainingen bij ons af te nemen maar niet de drank dan zullen er uiteraard kosten aan verbonden zijn. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met info@bottlebusiness.nl.