Veilig betalen

Jouw bestelling kan je veilig en gemakkelijk betalen met iDeal. iDeal is direct te gebruiken als je internetbankiert bij Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS/Reaal, TRIODOS, ASN, RBS of Friesland bank. Als je betaald met iDeal wordt je bestelling direct verwerkt, waardoor de levertijd korter is.

Levering

Wij leveren je bestelling op ieder gewenst adres in Nederland of Belgie. Bij voorradige producten en bestellingen voor 15:00 uur, wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Als je haast hebt met je bestelling, laat dit dan even weten. Dan kunnen wij je op de hoogte houden van de verwachte levertijd.

Ben je op zoek naar een product dat niet in onze webwinkel te vinden is? Laat het ons gerust weten! Wij zullen dan voor jou op zoek gaan naar het gewenste product! Ook als je niet precies weet welk product je zoekt, dan helpen wij je graag verder om de juiste keuze te maken.

Leveringskosten

Voor bestellingen in Nederland brengen wij EUR 5,95 in rekening. Voor bestellingen in Belgie brengen wij EUR 15,00 bezorgkosten in rekening, onafhankelijk van het orderbedrag.

Bottle Business

ZOEK ONS OP IN RIJSWIJK

Polakweg 7
2288 GG, Rijswijk

Stuur ons een bericht