Evenementen

Bottle Business is ook beschikbaar voor evenementen. We zijn te vinden op de meest uiteenlopende feesten, beurzen en evenementen. De invulling hiervan gaat in nauw overleg met de klant. Onze inzet kan gaan vanaf het simpelweg leveren van de drank tot het volledig ontzorgen inclusief het verhuren van bar(ren), bartools, bartenders en glaswerk, afgestemd op het soort evenement.

Voor bedrijfsfeesten en borrels heeft Bottle Business een passende oplossing. Hierin werken we indien gewenst ook samen met andere cateraars. Zo kunnen wij met een cocktail of gin-tonic bar een mooie aanvulling zijn op uw feest of evenement.

Wij zijn al beschikbaar voor kleine feesten vanaf +/- 20 personen met een vrijwel ongelimiteerd maximum aantal gasten. Door ons grote netwerk kunnen we makkelijk opschalen om ook de grote evenementen vakkundig uit te kunnen voeren. Een groot deel van de benodigdheden om een bar (of meerdere) in te richten hebben wij in eigendom. Hierdoor kunnen wij zeer snel schakelen en kunnen we ook op korte termijn nog reageren.

Onze ervaring

Onze ervaring spreekt boekdelen. Door de brede ervaring met evenementen kunnen wij een passende oplossing vinden voor elk soort evenement in elke gewenste stijl. Wij zijn onder andere aanwezig geweest bij bruiloften, bedrijfsevenementen (van 20 tot 5000 gasten) en feesten van verschillende ambassades. Maar ook met dancefeesten, variërend van technofeesten op een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam tijdens Koningsdag, tot meerdaagse feesten in de bossen van Noord-Limburg en alles hier tussenin hebben wij reeds een indrukwekkende reputatie opgebouwd.

Offerte

Vraag voor een inzicht in de mogelijkheden en kosten vrijblijvend een offerte aan via info@bottlebusiness.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Maak hiervoor wel even een afspraak, dan zorgen we dat u de volledige aandacht krijgt.