Het proeflokaal

Bottle Business is ook beschikbaar voor evenementen. We zijn te vinden op de meest uiteenlopende feesten, beurzen en evenementen. De invulling hiervan gaat in nauw overleg met de klant. Onze inzet kan gaan vanaf het simpelweg leveren van de drank tot het volledig ontzorgen inclusief het verhuren van bar(ren), bartools, bartenders en glaswerk, afgestemd op het soort evenement.

Het proeflokaal

Welkom bij ons proeflokaal! Over de jaren heen heeft Bottle Business een bijzondere collectie aan verschillende dranken bij elkaar weten te krijgen, welke beschikbaar zijn in ons proeflokaal. Ruim 1500 open flessen maken het mogelijk om alles te ruiken, proeven en ervaren. Dit is niet alleen heel leuk, het is ook een hele nuttige toevoeging om een gefundeerde keuze te maken uit ons enorme aanbod aan dranken. Sommige flessen zijn mogelijk niet (meer) beschikbaar, en voor die producten zal ons proeflokaal misschien wel de enige mogelijkheid zijn om deze nog te kunnen proberen.

Door de grote variatie in soorten drank is het bovendien enorm leerzaam om er achter te komen hoe bepaalde producten eigenlijk smaken. Veel mensen kennen tequila als het shotje met zout en citroen, gevolgd door soms foute beslissingen maar vooral veel hoofdpijn. Of denken dat de wereld van rum ophoudt bij Bacardi of Havana Club. Echter niets is minder waar! En wij kunnen het bewijzen. Aan de hand van proeven en mooie verhalen kunnen we u drank laten beleven als nooit tevoren. Mocht u iets proeven wat u graag wilt hebben dan is het door de aanwezige slijterij mogelijk om dit gelijk mee naar huis te nemen.

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen, maar we willen het wel graag van tevoren weten, dan kunnen wij zorgen dat er in ieder geval iemand aanwezig is. Geef uw komst even aan via info@bottlebusiness.nl of bel even naar 070 319 8446. Op de bonnefooi kan ook altijd, maar dan loopt u het risico dat er net even niemand beschikbaar is.